Carpservis Boillies Boss2 25mm

Neohodnoceno
Boilies Boss2 patří mezi takzv…
Kód: V5469
od 199 Kč
Carpservis Boillies Boss2 25mm
Neohodnoceno
Hmotnost: 1kg, Průměr: 25mm, Příchuť: Jahoda
Na objednávku | 5476
269 Kč
Hmotnost: 1kg, Průměr: 25mm, Příchuť: Satan
Na objednávku | V3761
319 Kč
Hmotnost: 1kg, Průměr: 25mm, Příchuť: Kriil-Kreveta
Na objednávku | 7852
260 Kč
Hmotnost: 1kg, Průměr: 25mm, Příchuť: Chobotnice
Skladem | V5469
199 Kč
Hmotnost: 1kg, Průměr: 25mm, Příchuť: Oliheň
Na objednávku | V5483
199 Kč
Hmotnost: 1kg, Průměr: 25mm, Příchuť: Ryba-Banán
Na objednávku | V6305
199 Kč
Boilies Boss2 patří mezi takzvané rozpustné boilies. Boss2 je tvořeno poměrně hrubou strukturou rybích mouček, tepelně upravených ptačích zobů, mléčných bílkovin a mnoha dalších atraktorů, koření, ochucovadel a pachových silic. Tato perfektně propracovaná kombinace přísad zaručuje nastavení fyzikálních vlastností tohoto boilies tak, aby se po vhození do vody chovalo velice aktivně. To je důležité pro rychlé přilákáni kaprů. V praxi to funguje takto: Boss2 po vhození do vody začne téměř okamžitě uvolňovat charakteristické potravní signály. Ty jsou patrné především ze zabarvení vody. Po cca 1 hodině začne pozvolna měknout a povrch boilies začne uvolňovat drobounké částečky boilies do prostoru. Tento proces ještě umocní skutečnost, že první ryba, která boilies objeví, svým pohybem začne vytvářet ve vodě proud, který na nezbytně nutnou dobu urychlí uvolňování částic z povrchu boilies a ryby tak vyburcuje k neovladatelné touze toto boilies pozřít. A to je to kouzlo. Zdá se to být velice jednoduché a prosté, ovšem dokonalost nastavení všech poměrů v tomto boilies trvalo několik let. Boss2 jako základní produktová řada boilies je zároveň nejprodávanější. Mezi důležité informace jistě patří skutečnost, že se Boss2 dělá na dvou podobných směsích. Cherry-Super Crab, Chobotnice, Oliheň, Ryba-Banán, Skopex- Ananas obsahují 30 % masových složek a jsou tedy klasicky tvrdě masovými boiliesy. Boilies Boss2 sš tak zwanymi kulkami rozpuszczalnymi. Kulki Boss2 składajš się z mšczki rybnej o stosunkowo grubej strukturze, gotowanej ptasiej karmy, białka mleka oraz wielu innych artaktorów, przypraw, aromatów i olejków zapachowych. Doskonałe połšczenie składników zapewnia optymalne właciwoci fizyczne przynęt, tak aby wrzucone do wody zachowywały się bardzo aktywnie. Jest to istotne dla szybkiego zwabienia karpia. W praktyce, działa to tak: Boss2 wrzucony do wody zaczyna niemal natychmiast uwalniać charakterystyczne sygnały karmienia. Sš one szczególnie widoczne w kolorze wody. Po upływie około 1 godziny kulki powoli zaczynajš mięknšć i rozpoczyna się uwalnianie z powierzchni kulek maleńkich czšstek. Proces ten będzie wzmocniony przez fakt, że pierwsze ryby, które pojawiš się w miejscu kulek proteinowych, zwiększš ruchy wody i przyspieszš uwalnianie czšstek z powierzchni kulek oraz pobudzš ryby do żerowania. I to jest magia. Wydaje się być bardzo proste, ale dojcie do tych doskonałych parametrów kulek trwało kilka lat. Boss 2 jest najlepiej sprzadajšcš się liniš podstawowš kulek proteinowych. Wród ważnych informacji jest z pewnociš fakt, że Boss2 wytwarzany jest z dwóch mieszanek. Karp nektar, truskawka i cytryna sš mieszankami bez udziału składników mięsnych. Natomiast kalmary, omiornice, skopex-ananas, cherry-super-carb oraz ryba-banan zawierajš 30% składników mięsnych, a zatem sš klasycznymi twardymi kulkami proteinowymi mięsnymi. Boilies Boss2 belongs to so called soluble boilies. Boss2 comprises relatively rough structure of fish powder/meal, thermally processed bird food, milk protein and many other attractors, spices, flavourings and essential oils. This perfectly developed combination of ingredients guarantees to set the physical qualities of this boilie in a way that it acts very actively on being thrown into water, which is important for attracting the carp fast. It works like this: On being thrown into water Boss2 nearly immediately starts to release characteristic food signals, apparent mainly from the colouring of the water. Approximately one hour later it starts to slowly soften and its surface starts to release tiny particles. This process is enhanced with the fact that the first fish to discover the boilie starts to create a current with its movement, accelerating the release of the particles from the surface and making this boilie desirable to be eaten. This is the magic. It all seems to be very simple, although it took several years to achieve the perfect design of all ratios in this boilie. Video

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: